top of page
Foto Activiteit 3 Libertas - 50 shades of Pink.jpg

ABC Libertas 
Kinder-voorleesuurtje x Officieuze Opening Roze Borrel

Officiëuze opening van de UITNACHT: Roze Borrel

Een gezellige, vrijdagmiddagborrel met een ROZE tintje! Kom een glaasje roze bubbels drinken op de borrel in het boekencafé, en laat je verrassen door de artistieke omlijsting van Nikki Pleasure.

Artistieke omlijsting tijdens het borrelprogramma:   “50 Shady Shades of Pink”

Maak onder begeleiding van professionele roze expert Nikki Pleasure een roze schildering. 50 Shady Shades of Pink!
In deze diepzinnige workshop ga jij op zoek naar de diepere betekenis van roze, gezien door een roze bril. Hoe diep en shady wil jij gaan? Een lach, een traan.. zolang het maar roze is! 

 

Kinder-voorleesuurtje

Alle kinderen die graag voorgelezen worden (en stiekem ook de ouders) zijn van harte welkom. En ook voor iedereen die wil schuilen tegen de kou, onze heerlijke koffie wil proeven of door mooie tweedehands (kinder)boeken wil bladeren.

 

Om 16:00 en 17:00 uur lezen we voor uit onze mooiste verhalen en vrolijke fabels. Vaders, moeders, broertjes en zusjes: iedereen is welkom om te komen luisteren.

Het Arnhems Boeken Café (ABC) Libertas bevindt zich midden in het Modekwartier. Er is heerlijke koffie, goed speciaalbier, en vooral: bijzondere tweedehands boeken. Je kunt je heerlijk nestelen tussen de boekenkasten, en elk boek mag gelezen worden! Elke week zijn er activiteiten in het literair café, zoals poëzie, live muziek, workshops en spelletjesavonden.

16:00 - 17:00

Kinder-voorleesuurtje

17:00 - 19:00

Officiëuze opening van de UITNACHT: Roze Borrel

bottom of page