top of page
_MG_9190.jpeg

bij Klaas

_MG_9205.jpeg

Klarendalseweg 109, 6822 GD Arnhem

18:00 t/m 19:00

Duet

Duet

Symbiose is een choreografie waarin twee personen op zoek zijn naar zichzelf als individu, maar ook naar wie ze zijn met de ander.

Symbiose is gemaakt en gedanst door Noia Veenstra en Chiel Guiamo. Beiden zijn ze tweedejaars aan de opleiding Artisteducator in Dans aan ArtEZ.

 

Chiel Guiamo is aan de opleiding begonnen met een achtergrond voornamelijk in break. Noia Veenstra is aan de opleiding begonnen met een bredere achtergrond in stijlen als modern, ballet en showdance.

 

Ondanks dat de twee van een totaal andere achtergrond komen, liet de connectie die ze samen hebben tijdens het dansen hier niets van merken. Ze vullen elkaar aan, inspireren de ander en onderzoeken hoe ze hun verschillende kwaliteiten en vaardigheden samenbrengen maar ook juist onderscheiden in de choreografie. Naar aanleiding hiervan werden de twee makers in Symbiose gedreven door hun fascinatie voor connectie en muzikaliteit en om deze te vertalen in dans.

Bijklaas.jpg

Welkom bijKlaas! Het aanbod: verfstiften, spuitbussen, fineliners, special effect sprays, schetsblokken, kunstboeken en magazine, designer toys, t-shirts, unieke cadeaus en nog veel meer. Kom gezellig langs voor een kop koffie, thee of een verfrissend drankje. Ontdek onze expositieruimte en bewonder de kunstmuur in de tuin.

bottom of page