top of page

CAFÉ KROON  I  ROCK UITNACHT 

18:00 - 18:30

SVAUN

19:00 - 20:30

Baardvader

20:30 -00:00 

Afterparty met bier en vette muziek

Van donderdag tot en met zaterdag is Café Kroon een supergezellig stadscafé. En  doordeweeks is het 't redactiekantoor van het landelijke muziekblad Lust For Life. Niet zo gek dus dat Café Kroon met twee rockconcerten aansluit bij UITNACHT ARNHEM!

 

BAARDVADER

Bij de driemaal volledig 'uitverkochte' editie van de afgelopen Popronde in Café Kroon, zette het Haagse fuzzrock-trio Baardvader zo'n onwaarschijnlijk goede show neer dat iedereen die erbij was er nog steeds over praat. En daar houdt het niet op, want het barpersoneel van Kroon moet al maanden van teleurgestelde Arnhemse rockliefhebbers aanhoren hoe vreselijk jammer ze het vinden dat ze er toen gewoonweg niet meer bij pasten. Voor alle mensen die het toen gemist hebben, maar natuurlijk ook voor iedereen die Baardvader opnieuw wil zien vlammen met z'n door de 70's en 90's geïnspireerde powerrock: voor de Arnhemse Uitnacht komt de band met een lange show terug naar Café Kroon!

 

NIEUWE ARNHEMSE ROCKSENSATIE: SVAUN

Om het allemaal nóg lekkerder te maken wordt het optreden van Baardvader vooraf gegaan door het allereerste thuisconcert van de splinternieuwe Arnhemse stonerrocksensatie SVAUN. SVAUN is een project van Sven Janssen (The Moon) die hiervoor muzikanten om zich heen heeft verzameld uit Arnhemse bands als Dimension Seven, Mannheim, Natives Of The Crooked Cage en Super Soakers. Vergelijken is altijd gevaarlijk, maar de link met Queens of the Stone Age blijken we met een gerust hart te kunnen maken. Dat belooft wat!

 

De entree is gratis. Maar kom op tijd, want de ervaring van de vorige keer is dat er bij Baardvader niemand meer bij kon!

Café Kroon - Sfeerfoto 01.jpg

Café Kroon vind je in de Hommelstraat, op de rand van het centrum en het Modekwartier. Doordeweeks dient het als redactiekantoor van het landelijke muziekblad Lust For Life Magazine. Maar van donderdag tot en met zaterdag zijn het café en het duurzaam verwarmde terras geopend om gezellig met je vrienden en vriendinnen te borrelen. Daarnaast zijn er regelmatig optredens, kun je dansen bij Altoooooh Café en uit je dak gaan bij Back to The Move. Ook heeft Café Kroon elke 3e zaterdag van de maand de leukste en opmerkelijkste kroegquiz van Arnhem: Paul's Pubquiz! 

bottom of page