top of page
Baardvader bovenbalk 01.jpg
Baardvader - Bandfoto 01.jpg
Baardvader bovenbalk 03.jpg

Café Kroon

Hommelstraat 68, 6828 AL Arnhem

20.00 - 22.00 

Baardvader

22.00 - 00.00

Afterparty met bier

en vette muziek

Van donderdag tot en met zaterdag is Café Kroon een supergezellig stadscafé. En doordeweeks is het 't redactiekantoor van het landelijke muziekblad Lust For Life. Niet zo gek dus dat Café Kroon met een rockconcert van een 'oude bekende' aansluit bij de Uitnacht Arnhem!

 

Tijdens de Popronde van 2022 zette het Haagse fuzz- en stonerrocktrio Baardvader zo'n onwaarschijnlijk heftige show neerr in Café Kroon, dat er na maanden nog over werd gepraat. Voor Kroon reden genoeg om het drietal vorig jaar terug te halen bij de Arnhemse Uitnacht. Voor een 'uitverkochte' tent gingen de mannen toen zó uit hun dak dat er zelfs enkele planken van het podium sneuvelden. Toen werd er door de band al aan het publiek gevraagd: 'Volgend jaar weer?' Waarschijnlijk hebben ze zelfs in Oosterbeek en Velp kunnen horen wat het antwoord was. Vandaar dat Baardvader bij deze editie van de Arnhemse Uitnacht opnieuw in Café Kroon staat.

 

Voor wie de band hiervoor gemist heeft, maar natuurlijk ook voor iedereen die Baardvader opnieuw wil zien vlammen: het optreden begint om stipt 20.00 uur en de band speelt twee heftige sets met tussendoor een kleine zuurstofpauze. En naderhand is er een afterparty met (nog meer) vette muziek.

De entree is gratis. Maar kom op tijd, want de ervaring van de vorige keer is dat er niemand meer bij kon!

382718108_791680549630115_4406389702182101925_n.jpg

Café Kroon vind je in de Hommelstraat, op de rand van het centrum en het Modekwartier. Overdag dient het als redactiekantoor van het landelijke muziekblad Lust For Life Magazine. Maar van woensdag tot en met zaterdag zijn het café en het terras met warmtekussens geopend om gezellig met je vrienden en vriendinnen te borrelen. Daarnaast zijn er regelmatig optredens, dansavonden en is er maandelijks een Expats Café. Ook heeft Café Kroon elke 3e zaterdag de leukste en vreemdste kroegquiz van Arnhem: Paul's Pubquiz! 

bottom of page