top of page
DE MEIDEN van toen 2 Annique Rozenberg.jpg

DE BUBBEL x Posttheater

Geniet van cabaret en muziek als nooit tevoren in een iglotent (De Bubbel) op het Audrey Hepburn-plein, vlak voor Focus. Een unieke beleving van theater en humor gepresenteerd door Posttheater.

 

DE MEIDEN van toen 

Duur: ca. 15 minuten

Drie vrouwen met ieder een eigen verhaal. Met hoogte- en dieptepunten, onzekerheden, blunders, vriendschappen en liefdes. Met DE MEIDEN van toen nemen we een kijkje in het leven van de jonge vrouw van nu. Want die meiden van toen, zijn de vrouwen van nu. Moedig en gewapend met een grote dosis humor, trotseren de meiden allerlei levensvragen. Een feel good act die je niet wilt missen!

Jeroens Clan
Duur: ca. 15 minuten
Cabarettrio Jeroens Clan speelt vol energie snelle scènes en rauwe liedjes. De Brabantse jongens hebben een grote bek, maar een klein hartje. Eén van de meest veelbelovende cabarettrio’s van dit moment. 

Collectief Rookpauze speelt 'Het vliegtuig gaat toch wel'

Nigel Appelboom maakt zich zorgen over het lot van de wereld maar ziet niet waarom hij niet zowel een auto als een scooter mag bezitten. Isan Vos stemt Partij voor de Dieren maar heeft met kerst wel een kleine kinderboerderij aan vlees geconsumeerd. Jesse Stenzler vecht tegen discriminatie omtrent seksualiteit maar gelooft niet dat hetero zijn bestaat.
Samen vechten zij tegen hypocrisie en proberen zo, samen met u, de wereld een beetje eerlijker te maken.

Centraal in Arnhem, achter het Velperpoortstation en in het Modekwartier vind  je het nostalgische en sfeervolle Posttheater. Het programma richt zich op cabaret en stand-up comedy. Het Posttheater is hét cabaretpodium van het Oosten waar zowel bekende cabaretiers als jonge talenten graag neerstrijken.
 

20:00

DE MEIDEN van toen

20:30

Jeroens Clan

21:00

DE MEIDEN van toen

21:30

Jeroens Clan

22:00

Jeroens Clan

22:30

Collectief Rookpauze

bottom of page