top of page

NACHT PROGRAMMERING

KIMONO_website_Luxor-Live.jpg
image00004.jpeg

LUXOR LIVE 

23:00 - 23:45 uur UITREIKING CULTUURPRIJS ARNHEM

23:45 - 05:00 uur EINDFEEST UITNACHT ARNHEM

“Tijdens de Uitnacht is het traditiegetrouw de hele nacht feest in Luxor Live!

 

De Cultuurprijs Arnhem wordt jaarlijks toegekend aan een kunstenaar of collectief die een bijzondere bijdrage levert aan het culturele landschap van Arnhem. Tijdens de uitreiking in Luxor Live zijn er optredens van KIMONO, Jongeren Sperwer x Kingsta (videoclip), Vincenzo Turiano (Introdans) en Vincent Bijlo!  Gepresenteerd door Francis Broekhuijsen.

 

In de grote zaal van Luxor Live dansen we na de uitreiking van de Cultuurprijs samen de nacht in op de lekkerste tunes van de leukste Arnhemse DJ’s en feestcollectieven én in de bovenzaal kun je ’s nachts genieten van de spannende elektronische liveacts ZOOK en REEH!

 

Als kers op de taart kun je in de kelder van Luxor Live de hele avond beesten op de dikste tracks uit de zero’s tot aan de 10’s in de grote Y2K Ballenbak flashback party!”

WILLEMEEN

23:45 - 02:00 uur

 

Ga los met de DJ’s van sunset sessions winter edition XL op verschillende stages in het gebouw, featuring: Cosmosh (showcase), ShinyÆRS. En Sunday Dub Club, featuring:

De Buitenlander & Friends, Maus V

CAFE BOSCH


23:00 - 04:00 uur

 

Bij Café Bosch gaan we nog lekker even door met toffe beats:

Als Waaghals medewerkers en Rednose Distrikt affiliates zuilen Daan & Luuk een hele hoop muziek met zich mee. Van Hip Hop, Funk, Broken-Beat, Afro naar Thaise Molam, Turkse Psych en Dub. In een meest open-minded manier delen deze tweelingbroers het beste wat muziek te bieden heeft.

Vincent Steen draait House, Electro ,Italo en Breakbeat. Hij heeft gedraait op oa Subcultuur, 8bahn, Solar en Open source radio. Dan weet je dat je goed zit.

WhatsApp Image 2023-01-20 at 13.26.11.jpeg
bottom of page