top of page
Gluren Houten oktober 2022 (1).jpg
KJO.jpg

HUIS VAN PUCK

PREVIEW STADSWOUD (7+) - EEN AUDIO-AVONTUUR VOOR NATUURVAARDERS

‘StadsWoud’ is de nieuwste audioroute van de Arnhemse beeld- en theatermakers DeJong&DeWitte: een auditief avontuur voor jong en oud, waarin zij hun publiek vanaf Rozet Centrum mee op pad nemen door de Arnhemse binnenstad. Eerder realiseerden de makers de audio-route WoudHout, over het geheimen leven van bomen die vanaf Molenplaats Arnhem te ervaren is. In StadsWoud leggen zij hun focus op de natuur in de stad. Tijdens de Uitnacht kun je bij Huis van Puck alvast een preview beluisteren!

www.dejongdewitte.nl

Vanaf 16:00 uur

MUZIEK: KLARENDAL JAZZ ORKEST

Gastvocaliste: Isabelle Hajee

 

Ooit ontstond het Klarendal Jazz Orkest in de bekende Arnhemse volkswijk. Vandaar de naam

van deze vitale big band, die onder de leiding van Guus Tangelder steeds andere uitdagingen

aangaat. Tijdens het begin van Uitnacht Arnhem keert het orkest naar de ontstaansgrond,

met gastvocaliste Isabelle Hajee. Isabella heeft haar eigen jazzcombo, JazzaBella, en zingt ze bij Bubbles & Boa’s. Naast zangeres is Isabella logopedist, stemtrainer en voice-over/stemacteur.

 

Klarendal Jazz Orkest bestaat uit professionals, semi-professionals, ambitieuze liefhebbers en ArtEZ-(conservatorium)talenten. Het repertoire is breed en gevarieerd. Naast ambitieuze, moderne composities van - onder meer - Bob Mintzer, met een stevige, funky ondergrond, speelt Klarendal Jazz Orkest klassiekers in de soepele swing-traditie van Count Basie en arrangeur Sammy Nestico. Moderne, bebop-georiënteerde jazz wordt afgewisseld met aangrijpende ballads.


Duur: 30 minuten

 

KLEINKUNST: NOORTJE VAN STEENIS

In haar programma “Kruimels in mijn bed” verbindt Noortje persoonlijke liedjes met ongemakkelijke observaties. U krijgt een inkijkje in een stuiterend en niet te stuiten brein. Eén blikje coming-of-age, drie bakjes liefde, een schepje ongemak en een pond gebrek. De tijd dringt, dus laten we samen even keihard ontspannen.


Duur: 20 minuten

THEATER : Thuis  -  STICHTING OVERMALBRUGGEN

regie: Yvonne Laan

tekst: Martijn Magré

planning/organisatie: Freija Poll

Je weet niet wat er zich achter de voordeur afspeelt, je weet niet altijd wat er in iemand leeft. Hoe fijn is het als we elkaar iets meer kunnen vertellen, via theater, over wie we zijn, hoe het met ons is en wat belangrijk voor ons is?

 

‘Thuis’ is een collagevoorstelling, die ontstaan is vanuit interviews met de spelers en bewoners in de wijk. Waar de één zich nooit heeft thuis gevoeld in haar familie en zich prima voelt in haar gezellige huisje, lekker met de kat op de bank, woont de ander slechts in Arnhem omdat haar kinderen hier wonen. Zoveel verschillende verhalen! Maar toch herkenbaar op een of andere manier. Hoe is dat voor jou? Waar voel jij je thuis? Echt thuis?

 

Speciaal voor de Arnhemse Uitnacht brengen we een korte voorstelling rondom enkele monologen over je thuis voelen van onze spelers. Gaat u met hen ontdekken waar je je thuis voelt? Echt thuis?
Duur: 20 minuten

 

CABARET: PUCKS CABARETTALENT - DEBORAH

 

Pucks Cabarettalent is het jaarlijks terugkerende festival van Huis van Puck voor aanstormend cabarettalent. Het festival bestaat uit 4 rondes waarin de deelnemers, naarmate ze een ronde verder komen, steeds meer speelminuten op het podium krijgen.

Tijdens de Uitnacht bieden we een speelplek speciaal voor één van onze halve finalisten. En dat is niemand minder dan DEBORAH.

DEBORAH (1990) is een kleinkunstenares die het leven beschouwt, bewondert en bevraagt. Gekenmerkt door haar geëngageerde teksten, elektronische sounds en sfeervolle melodieën met rake zinnen tussendoor. In haar voorstelling ‘Zo bedoelde ik het niet’ neemt ze op humoristische wijze de huidige tijdsgeest onder de loep.  LEES MEER.

Benieuwd wie zich straks Pucks Cabarettalent 2023 mag noemen? Kom dan naar de finale op zaterdag 18 februari!


Duur: 20 minuten"

Huis van Puck is hét centrum voor podiumkunsten in Gelderland. Wij verhuren een theaterzaal, café en repetitieruimtes, organiseren voorstellingen en evenementen en bieden cursussen aan. Ook kun je bij ons de driejarige opleiding Theaterregisseur volgen. Bij Huis van Puck krijgt iedereen met een passie voor podiumkunsten de ruimte zijn talent te ontplooien en een mooie tijd te beleven.

16:00 (Doorlopend)

Preview Stadswoud - Audiotour (7+)

16:00

Klarendal Jazzorkest / Kleinkunst: Noortje van Steenis

16:30

Pucks Cabarettalent  DEBORAH

17:00

Klarendal Jazzorkest / Kleinkunst: Noortje van Steenis

17:30

Theater : Thuis  -  Stichting Overmalbruggen

18:00

Klarendal Jazzorkest / Pucks Cabarettalent  DEBORAH

18:30

Theater: Thuis - Stichting Overmalbruggen

bottom of page