top of page
image0 (5).jpeg
image0 (5).jpeg

LIJOU

image0 (5).jpeg

Klarendalseweg 440, 6822 GV Arnhem

16:00 - 20:00

PRIVÉ COLLECTIE

PRIVÉ COLLECTIE

Op 26 januari 2024 opent LIJOU met trots haar expositie tijdens UITNACHT ARNHEM

 

De expositie onthult een zorgvuldig verzameling antieke kledingstukken uit de privécollectie van de eigenaresse. Zeldzaam en met een tastbare historie worden deze stukken als ware museumstukken beschouwd. 

 

Gelegen aan Klarendalseweg 440, biedt de expositie tot 20:00 uur een unieke ervaring voor kunstliefhebbers, geschiedenisfanaten en verzamelaars. Ieder item vertelt haar eigen verhaal.

 

Naast bewondering krijgen bezoekers de kans om deze bijzondere stukken aan te schaffen, waardoor ze niet alleen kunnen genieten van de pracht, maar ook een stukje geschiedenis kunnen mee naar huis nemen. LIJOU blijft trouw aan haar eigen karakter, met de vintage deadstock corsetten en bustiers die naast de antieke schatten toegankelijk blijven. Dit biedt bezoekers de mogelijkheid om niet alleen de antieke items, maar ook andere vintage parels te ontdekken

image0 (6).jpeg

LIJOU is een boetiek gespecialiseerd in een hoger segment vintage lingerie en korsetten van de jaren 1920 tot nu. Elk item wordt zorgvuldig geselecteerd en samengesteld. LIJOU biedt een gevarieerd assortiment deadstock vintage bustiers, korsetten en meer.

Their history continues with you.

bottom of page