top of page
aalscholver-hoogdruk.jpg
IMG_2804.jpegEen voormalig buurthuis, gelegen in Klarendal, wordt al geruime tijd gebruikt als werkruimtes voor kunstenaars. De meest verschillende  disciplines komen samen op deze unieke locatie. Tijdens de Uitnacht stellen de volgende gebruikers graag hun deur voor je open:

Yvon Ariese
Art Studio Luster
Yoyo van der Kooi
Laura Casas Valle

SLAK Ateliers I Oost-peterstraat

Etsatelier Laura Casas Valle

 

In het hart van het Modekwartier van Arnhem bevindt zich mijn etsatelier. In deze inspirerende ruimte met uitzicht op de Klarendalse molen bied ik workshops en cursussen etsen en aquatint aan en laat ik geïnteresseerden kennis maken met deze mooie techniek; zowel aan kinderen in het onderwijs als aan volwassenen in mijn atelier of op locatie.

 

Wil je een workshop volgen? Op een eigen locatie het etsen leren kennen? Zoek je een leuk kinderfeestje of wil je je meer gaan verdiepen in deze techniek in de vorm van een cursus? Het kan allemaal bij het Ets Atelier.

Tijdens de uitnacht mag je komen proeven van deze eeuwenoude techniek en zelf een etsje komen maken.

In mijn atelier zijn er ook veel van mijn eigen (3D)-etsen te zien.

Laat je inspireren! Van harte welkom!

www.etsatelier.nl

www.lauracasasvalle.nl

 

Welkom bij Art Studio Luster

Annette en Matthijs.

 

Wij werken al heel wat jaren in ons fijne Slak atelier op Klarendal.

Schilderijen illustraties cartoons en decors zijn en worden hier ontworpen en gemaakt.

 

Kom kunst kijken en toasten op dit nieuwe jaar tijdens de uitnacht van 16-19 uur.

 

Van harte welkom!

Yoyo van der Kooi
UITNACHT IN HET ‘LABORINT’

 

In 1972 vond Yoyo van der Kooi haar werkplek bij de SLAK ateliers  en ze is er nooit meer weggegaan.

 

Hier ontwikkelde zij haar talenten en voerde zij kunstopdrachten uit voor de gemeente Arnhem, waaronder een wandschildering in het Stadhuis, die nu in haar atelier te bewonderen valt.

 

Nadat zij in Brussel een eerste prijs voor de Europese schilderkunst had gewonnen begon zij een school voor Levenskunst, waar mensen zichzelf (her)vinden en hun passie ontdekken (www.yoyo.nl).

 

Tussen 16:00 en 19:00 uur ben je welkom in Yoyo’s huiskamer voor een doorlopend kringgesprek over liefde en levensvreugde.

SLAK LOGO.jpg

SLAK Ateliers 

Oostpeterstraat 23

 

SLAK ateliers creëert woon- en werkruimten en broedplaatsen voor culturele en creatieve professionals in Gelderland. Ben je op zoek naar een ruimte? Kijk dan hier voor ons actuele aanbod.

bottom of page