top of page
foto_boys_action.jpg

            

 

BOYS ACTION: Het sociale contract 2.0 is een dansstuk gechoreografeerd door Gijs Hanegraaf. Op de muziek van Enrico Meijer. Uitgevoerd door de selectiegroep van Boys Action.

BOYS ACTION is een talentontwikkelingsnetwerk speciaal voor jongens die willen dansen. Ze worden onderwezen in de dansstijlen Modern, Klassiek, Acrobatiek en Breakdance. Ze trainen in de studios van ArtEZ Arnhem en hebben de leeftijden van 8 tot 18 jaar.

COLLECTIVE PRIME : 'Neshima'' is Hebreeuws voor ademhaling en tevens de inspiratiebron voor deze productie. Neshima wordt een dansvoorstelling voor vijf hedendaagse dansers met zang en acteer ervaring.

 

De dansers beginnen de voorstelling met een zoektocht naar zuurstof. Bedekt door meerdere lagen kleding/stof, worden ze beperkt in hun bewegingsvrijheid. Ze zijn op verschillende manieren bezig om zowel fysiek als mentaal zuurstof te krijgen. Onderweg maken ze extreme, humoristische en emotionele situaties mee. Ze helpen elkaar en vechten met elkaar om het laatste beetje zuurstof. Ze zingen, praten en dansen op het podium, op zoek naar vrijheid.

 

Choreographer: Daniel Barkan, Dancers & Lazy Susan & Co, Head production: Danique Jongbloed, Creative producer: Hanne Blomme, Composer: Enrico Meijer.


OEFENZAAL THEATER DE LEEUW X VERSTEEGH
 

de oefenzaal van Theater de Leeuw is 1 van de extra locaties die Versteegh wekelijks gebruikt voor lessen. Doe mee of kom kijken!


-workshop Dansmix 6-9 jaar (Kan je niet kiezen welke stijl je leuk vindt? Doe dan eens mee met dansmix!)


-kijkles klassiek ballet 12+ 
 

www.dansenbijversteegh.nl

16:00-16:30

Boys Action - Het sociale contract 2.0

16:40-16:50

Collective Prime - Neshima

17:00-17:30

Boys Action - Het sociale contract
 

17:00-17:30

Workshop Dansmix 6-9 jaar 

2.0

17:30-18:00

Kijkles klassiek ballet 12+

17:40-17:50

Collective Prime - Neshima

18:00-18:30

Boys Action - Het sociale contract 2.0

18:40-18:50

Collective Prime - Neshima
 


 

THEATER DE LEEUW  

THEATER DE LEEUW is een sfeervol theater in Arnhem dat een podium biedt aan aanstormend theatertalent: studenten van theaterscholen, startende theatermakers, young professionals in de theaterwereld, theater- en muziekgezelschappen en andere vrije podiumkunstenaars. 

bottom of page