top of page
22111601-6805 (1).jpg

THEATER HET HOF

Tijdens de Uitnacht kan je afstudeersolo ‘About Raoul’ van ArtEZ theater student Storm Parser en de Hof-Boomers-Huisband zien .

Hof-Boomers-Huisband
Maandelijks zijn er in Theater het Hof concerten van de Hof-Boomers-Huisband die de muziek uit de jaren 50, 60 en 70 laat herleven.

De band bestaat momenteel uit vijf muzikanten: George (drums) – Joop (zang/gitaar) - Jan (bas) – Geert (gitaar) en Henri (gitaar) en geeft tijdens de Uitnacht (en daarna) een uitgebreid popconcert.

About Raoul
‘Binnenkort zal ik definitief theoretisch worden.’


Ooit was Raoul een klompje moleculen. Tot het leven zijn lichaam heeft volgepropt met onmogelijke gevoelens en gedachten. In een poging zichzelf en de medemens te begrijpen, klampt hij zich vast aan de theorie: wetmatigheden om de praktijk te bedwingen. Maar de werkelijkheid blijkt niet te controleren met wiskundige formules, en zelfs woorden zijn niet langer betrouwbaar. Raoul besluit om alles uit zijn lichaam te laten opereren. Dan zal hij eindelijk vrij zijn.

About Raoul is een kleurrijke en collage-achtige solo over de worsteling van een individu met de buitenwereld. Over het menselijke verlangen om de dingen te doorgronden, vorm te geven en tentoon te stellen. Raoul is verstrikt geraakt in de concepten in zijn hoofd. Deze voorstelling wordt een poging die te ontwarren, en weer naar het lichaam te luisteren.

Concept, spel en muziek: Storm Parser
Begeleiding en eindregie: Sander Plukaard
Tekst: Paul Pourveur
Dramaturgie: Kyra Mol
Advies scenografie: Marjolijn Brouwer
Lichtontwerp: Yared van der Zijde
Techniek: Theunis Zijlstra

 

18:00-18:30

About Raoul 

 

19:00-00:00
Hof-Boomers-Huisband 

[Gedeeltelijk toegankelijk]

001-Large.jpg

In een verbouwde gymzaal, die de sfeer uitstraalt van een 19e eeuws café-chantant-boulevardtheater brengt Theater Het Hof drie eigen producties per jaar uit. Deze toneelstukken uit het wereldrepertoire onderscheiden zich vooral door hun publieksvriendelijkheid, professionele kwaliteit en dat ze minimaal zes weken achtereen, drie dagen per week alleen maar in het eigen theater te zien zijn. Zonder enige vorm van subsidie is het theater al 26 jaar gevestigd aan de Boekhorstenstraat en brengt naast deze eigen producties ook met veel succes andere vormen van cultuur en gastoptredens op de planken.

bottom of page