top of page
download (9).jpeg
Zettai.jpg
download (8).jpeg

Willemeen

Willemsplein 1, 6811 KA Arnhem

20:00 - 00:00 | Zaal

Zettai + Videogame

20:00 - 00:00 | Zaal

Zettai + VR

20:00 - 00:00 | Zaal

DE PLAAG

21:00 - 02:00 | Café

VOORDRACHT

00:00 - 05:00 | Zaal

Sauce vs Forms

 

Zettai + VR = Fight Your Inner demons
Zaal | 20:00 - 00:00u | Jazz, Virtual reality, dans

In Fight Your Inner Demons duikt het trio dieper in de wereld van virtual reality (VR). Merel Barends -afkomstig uit Oosterbeek- maakte zes unieke VR-ruimtes bij de nummers van Zettai rondom het thema “Fight Your Inner Demons”. In de voorstelling creëren ze nu een live ervaring waarbij mimespeler Pleuni Veen een VR-bril draagt en interacteert met de band, jij als publiek zit daar middenin. Wat Pleuni ziet, zie jij ook op groot scherm.

Zettai + Videogame = Dreams in Color
Zaal | 20:00 - 00:00u | Jazz, Interactive Virtual Reality, Gaming

Dreams In Color is een videogame van Nijmeegse gamedesigners Luuk Linders en Gil Vilhena de Oliveira in samenwerking met Zettai. Deze artistieke ‘platformer game’ speelt het publiek samen met de band; vrijwilligers uit het publiek besturen de avatar waarbij Zettai de bijbehorende muziek en geluidseffecten verzorgt. In deze game moeten de speler en de band kleur zien terug te brengen in een grauwe wereld. Hoe soepel dat gaat en hoe de muziek zal klinken ligt aan de acties van jou als speler… Ga jij bijvoorbeeld af? Dan moet ook de band opnieuw beginnen! Tik jij het verhogings-icoontje aan? Dan moet de band een toontje hoger gaan spelen. Met andere woorden: deze videogame zorgt ervoor dat geen uitvoering van dit nummer hetzelfde zal klinken!

De game zal door meerdere vrijwilligers bestuurd worden. Natuurlijk brengen we de game ook uit voor de rest van ons publiek. Na de show kan de game online worden gespeeld (en nieuwste single Dreams I Have worden geluisterd) via Zettai haar website.

De Plaag
Zaal | 20:00 - 00:00 uur | Electro punk

Attentie attentie, De plaag is het nieuwe project van Sjoerd van Lee (Scotch The Band, Holland Gots Talent), Juno Rissema (Het Gezelschap, Nachtburgemeester, en voormalig stadsdichter Dordrecht) en Yoni Bouma (Voice Kids, Nova Novella). Voor hun eerste videoclip, die later dit jaar uitkomt vloog de Plaag naar Dubai. Plaag maakt elektro punk en sjanst met andere genres.
De plaag is ondeugend, verassend en stout. De plaag is rock n roll, De Plaag is arrogant.

Voordracht

CAFE | 21:00 - 02:00u I Art, Spoken word, Music, food

VOORDRACHT is een evenement dat creatievelingen in en buiten Arnhem ondersteunt en een platform biedt. Het combineert gesproken woord, kunst en muziek. We zijn enthousiast om onze 5e verjaardag aan te kondigen en we zijn terug op onze thuisbasis Willemeen om dit te vieren tijdens Arnhem's Uitnacht.

Deze keer zijn we terug met geweldige kunst, artiesten en DJ's. Het is onze verjaardag, dus deze wil je niet missen! Houd onze sociale media in de gaten voor updates en meer informatie.
 

VOORDRACHT is a event who supports and gives platform to creatives in and outside of Arnhem. Its a combination of spoken word, art and music. We’re excited to announce our 5th year anniversary, and we are back at our homebase Willemeen celebrating at Arnhem’s Uitnacht.

This time we’re back with amazing art and artists and DJ's, its our birthday so you don’t wanna miss this one! Keep a eye on our socials for updates and more info.

SAUCE VS FORMS

ZAAL 00:00 -05:00u | Drum and bass

 

Forms Drum & Bass blijft sterk. Het langstlopende Nederlandse Drum and Bass-evenement, stevig verbonden met Arnhem en de Willemeen, levert sinds 1998 zware, meeslepende basslines. Iedereen die naar een Forms-evenement is geweest, kan bevestigen: je zult niet stil kunnen staan tijdens een van hun shows.

Sauce Dubstep is dé dubstep- en 140-leverancier. Deze groep vrienden heeft een gedeelde passie voor het oorspronkelijke diepere dubstepgeluid. Hun visie op feesten is duidelijk: het draait allemaal om de 'sauce'. Dat vertaalt zich naar zoiets als: laten we veel plezier hebben en feesten.

Forms en Sauce gaan samen als fish and chips. Als ware kampioenen van het Britse geluid in Arnhem is het recept duidelijk: combineer dreunende breakbeats met rommelende basslines en je krijgt wat Forms en Sauce tijdens Uitnacht aanbieden. Massief!

willemeen-facebook-800x500.jpg

Willemeen is een jongerencentrum en poppodium gevestigd aan het Willemsplein 1 in Arnhem. Het is onderdeel van welzijnsorganisatie Rijnstad. Meer dan honderd vrijwilligers zijn betrokken bij het organiseren van activiteiten op het gebied van jeugdcultuur, muziek, zeefdruk en multimedia. De doelgroep bestaat uit jongeren van 16 tot 26 jaar. De activiteiten en vrijwilligers van het in 2007 gesloten poppodium de Goudvishal zijn in 2008 opgegaan in Willemeen.

bottom of page