top of page
moshpit 1.jpg
moshpit 1.jpg

Willemeen  I  MOSHPIT

Tijdens de Uitnacht kan je onder andere genieten van MOSHPIT. In deze dansvoorstelling, neemt choreograaf Ibrah Silas Jackson je mee op een ervaring van fysiek en ruw dansen tijdens een concert. Samen met vijf hiphopdansers verkent hij de energieke dansstijl met veel lichaamscontact die is ontstaan in de hardcore punkscene met een vleugje hiphop en trap muziek.
Duur 15 min

 

 

 


Daarnaast zal Willemeen 1 van de locaties zijn met nachtprogrammering. Ga los met de DJ’s van sunset sessions winter edition op verschillende stages in het gebouw.

Willemeen.jpg

Willemeen is een stedelijk jongerencentrum en subcultureel podium in Arnhem. Willemeen biedt binnen verschillende nichegenres een podium aan tal van muziekstromingen, van metal tot hiphop en van dance tot indie. Er is veel ruimte voor opkomend talent, zowel voor muzikanten als organisatoren die meer gericht zijn op nachtprogramma. Wij zijn onderdeel van welzijnsorganisatie Rijnstad. Samen met onze vrijwilligers zijn wij betrokken bij het organiseren van activiteiten op het gebied van jeugdcultuur zoals muziek, zeefdruk en multimedia. Met onze activiteiten richten we ons op een grote doelgroep van 16 jaar en ouder.

19:15 - 19:45 

DJ

 

19:45-20:15
Moshpit 

bottom of page