top of page
WhatsApp Image 2024-01-11 at 12.55_edite
WhatsApp Image 2024-01-11 at 12.55.05.jpeg
WhatsApp Image 2024-01-11 at 12.55.05.jpeg

Café Bosch

Apeldoornseweg, 6828 AB Arnhem

00:00-02:00

Dj Syte

02:00-04:00

G phonik & Ghetto Rally

Na een overladen vorige editie zijn we dit jaar weer terug met de Uitnacht als nachtbubbel. Dat betekent dat ons programma begint om 0:00 met DJ Syte, gevolgd door G phonik tot in de vroege uurtjes.

 

DJ Syte raakte al op jonge leeftijd besmet met het hiphop-virus en dat is nooit meer overgegaan. In al zijn sets is deze invloed dan ook terug te horen, maar altijd met een open mind. DJ Syte is thuis in vele stijlen en draait ze het liefst allemaal door elkaar; HipHop, Soul, Funk, R'nB, Reggae, Dancehall, Disco, House, Pop, Reggaeton, Afrodance, etc. Noem het eclectisch, of gewoon goede muziek… Met ruim 25 jaar ervaring weet DJ Syte inmiddels elke dansvloer in beweging te krijgen. Naast een aantal residencies (Cravings, The Take Over, Luft, Pure Delight) heeft hij ook vele andere feesten gerockt (o.a. Konijn 2000, Appelsap, de Nijmeegse Zomerfeesten, Luie Hond Festival, Sugar Hill’s legendarische Block Party’s tijdens de Nacht van de Mode). Ook was hij show-DJ voor de Engelstalige rapper Merage aka Mr.48 Barz uit Amsterdam en voor de Nederlandstalige 4-mansformatie MutiaraTec uit Doesburg/Ede, waarmee hij deelnam aan De Grote Prijs van Nederland. Na 6 jaar resident-DJ op de zaterdagavond bij Stan&Co in Arnhem te zijn geweest, pikt DJ Syte nu de krenten uit de pap om alleen nog de leukste feestjes te voorzien van de lekkerste grooves. Precies daarom staat hij tijdens de Uitnacht in Café Bosch!

G phonik, medeoprichter van Electronic Intermission Collective, zal je tijdens de Uitnacht een vinylset verzorgen om je te voorzien van je dagelijkse dosis electro! Met de focus op klassieke Detroit electro, kun je een dansbare sound vol percussie, bass en funk verwachten. Vergeet niet alvast tickets te kopen voor 3 februari in Cafe Bosch, waar Electronic Intermission Collective de muziek verzorgt, zodat jij weer de hele nacht buiten kunt staan roken! (En hopelijk ook even komt dansen!)

Ghetto rally, (SUBARU GHETTO RALLY), medeoprichter van ELECTRONIC INTERMISSION COLLECTIVE, brengt tijdens de Uitnacht een dikke mix van electro, breaks, ghettotek en hiphop. Stevige dansbare elektronische muziek! Koop je ticket op de Café Bosch-website en neem vooral vrienden mee.

laag3-960x1210.jpg

Wij zijn een duurzaam en vooruitstrevend vegetarisch en veganistisch café/restaurant, dat een broedplek vormt voor de culturele sector van Arnhem. Wij willen mensen op een verantwoorde manier laten genieten van heerlijk eten, zonder dat wij onze visie hierover opdringen. Met onze culturele kennis willen wij artiesten een professioneel podium bieden met doorgroeimogelijkheden. Verder willen wij onze gasten een groene en natuurlijke sfeer bieden, midden in de stad.

 

bottom of page