top of page
Commercial Event Instagram Post in Black and White Neon Pink Bold Gradient Style (Facebook

Projectleiding Uitnacht Arnhem

ALBERTO & JURRIËN

Gezamenlijk hebben wij al ruim 25 jaar danservaring bij één van Nederlands meest iconische dansgezelschappen, Introdans. Wij dragen een diepgewortelde liefde voor Arnhem met ons mee, voortkomend uit onze verbondenheid met deze stad door onze danscarrière. Onze passie voor Arnhem en haar rijke culturele aanbod is gegroeid vanuit deze betrokkenheid. Als ervaren dansers zijn we bedreven in het bedenken van creatieve oplossingen en excelleren we in teamwork.

 

Onze liefde voor Arnhem heeft ons al eerder samengebracht om gezamenlijke projecten te initiëren, waarbij het WEARNHEM platform een van onze leukste initiatieven is. Dit platform is ooit ontstaan uit een serie korte films die de kracht en synergie tussen de stad, de creatieve sector en artistieke expressie belichten.

 

Nu, tijdens de productie van Uitnacht Arnhem, voegen we diezelfde bouwstenen van creativiteit en liefde voor de stad toe aan dit evenement. Onze motivatie komt vooral uit inspiratie, maar bovenal streven we ernaar deze productie succesvol te maken voor alle bezoekers. Ons doel is om Uitnacht Arnhem zo inspirerend en toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen die het bezoekt. En stiekem hopen we dat na de Uitnacht in januari vele bezoekers uit eigen initiatief het rijke culturele programma van de regio Arnhem zullen ontdekken!

09_20-David-Jagersma-Eigen-Arnhem_263-1-655x609.jpg

BESTUUR

Stefan-Rebergen-5-CR-Aricia-Bouman-667x520.jpg

STEFAN
REBERGEN
voorzitter

  • Grey LinkedIn Icon

Sinds 2016 vervul ik met trots de rol van directeur bij Luxor Live en van popcentrum Jacobiberg sinds jan 2017 .

Mijn professionele achtergrond is geworteld in de horeca- en evenementenwereld, waar ik tien jaar lang diende als directeur horeca bij de gerenommeerde bierbrouwer Grolsch. Daarnaast had ik het voorrecht om directielid te zijn van Feestfabriek Alles Komt Goed, de organisator achter evenementen zoals De Zwarte Cross.

Ine 16.jpg

INE
VAN
BURGSTEDEN
penningmeester

  • Grey LinkedIn Icon

Ruim 30 jaar woon en werk ik met plezier in de (binnen)stad van Arnhem. Ik heb de stad en
de mensen in mijn hart gesloten. Daarom ben ik jarenlang actief geweest als
gemeenteraadslid en in het openbaar bestuur. Het was een voorrecht om een bijdrage te
kunnen leveren aan het mooier maken van Arnhem en versterken van de sociale en culturele
dimensie van de stad.
Ik ben nog steeds actief betrokken bij Arnhem en haar inwoners. Ik vervul verschillende
voorzitterschappen, toezichthoudende functies en doe vrijwilligerswerk. Van huis uit ben ik
evenementenorganisator en bij het bestuurswerk voor de Uitnacht Arnhem komt alles samen
waar ik van houd: evenementenorganisatie, de veelzijdigheid en schoonheid van Arnhem, en
de mogelijkheid in verbinding te blijven met het culturele veld en de groei van instellingen en
artiesten te zien.

PortretJokeDEFWEB.jpg

JOKE
ALKEMA
bestuurslid

  • Grey LinkedIn Icon

Sinds 2009 ben ik betrokken bij ArtEZ University of the Arts als hoofd van ArtEZ Studium Generale. In 2017 breidde ik mijn taken uit naar het online platform APRIA. Bij ArtEZ Studium Generale stel ik samen met mijn team een veelzijdig programma samen met workshops, lezingen en leesgroepen, gericht op actuele kunst- en samenlevingsvraagstukken voor ArtEZ-studenten en andere geïnteresseerden.

Ook zette ik Radio ArtEZ op, een podcastkanaal, en werk aan diverse publicaties. Met een academische achtergrond in kunstgeschiedenis, archeologie, architectuurgeschiedenis en educatie, heb ik voor mijn tijd bij ArtEZ gewerkt aan de Universiteit Utrecht en diverse functies vervuld, waaronder hoofd educatie en curator bij verschillende musea.

Naast mijn bestuursfunctie bij de Uitnacht ben ik lid van de Raad van Toezicht van Focus Filmtheater Arnhem.

bottom of page