top of page

Uitnacht Arnhem vindt plaats op vrijdag 26 januari 2024 van 16:00-05:00 uur.

Arnhem heeft een schat aan culturele ervaringen te bieden voor iedereen. Van kinderprogrammas tot urban vibes, klassieke muziek, dans, snoeiharde bands, gevoelig spoken word, prachtige films, beeldende kunst, singer-songwriters en nog veel meer!

 

Alles is gratis te bezoeken en je hoeft - op een uitzondering na - nergens te reserveren. Laat je verrassen door een bruisende avond vol kunst, cultuur en uitgaan!

Houd onze website en sociale media in de gaten. Binnenkort vindt je hier het volledige programma.


Het programma van Uitnacht Arnhem ‘reist’ in drie tijdsblokken door de stad: in zogenaamde bubbels concentreren de voorstellingen en acts zich in:

  • Bubbel 1 Klarendal                                 16:00-20:00 uur

  • Bubbel 2 Rond Jansbuitensingel     18:00-22:00 uur 

  • Bubbel 3 Binnenstad                              20:00-00:00 uur

 

Nieuw tijdens editie 2024 is de Nachtbubbel van 00:00-05:00 verspreid over de hele stad.

 

 

Wij verwijzen je naar het gebruik van openbaar vervoer om naar Arnhem te reizen. Voor gedetailleerde routebeschrijvingen met de auto, fiets, en openbaar vervoer, verwijzen we je graag naar onze interactieve plattegrond.

De afstand tusen de verschillende bubbels varieert doorgaans tussen 3 en 12 minuten lopen.

Houd er rekening mee dat de afstand tussen Bubbel 1 en Bubbel 3 ongeveer 30 minuten lopen is.

Uitnacht Arnhem is een initiatief van Cultuur Netwerk Arnhem waarvan de grootste culturele instellingen van de stad lid zijn. De speciaal opgerichte stichting Culturele Evenementen Arnhem organiseert het evenement. 
Uitnacht Arnhem komt tot stand door bijdragen van de deelnemende kunstenaars, organisaties, instellingen én Gemeente Arnhem, Ondernemersfonds Arnhem, Citymarketing Arnhem, Platform binnenstad Arnhem en Vrienden van theater.

bottom of page