top of page

Uitnacht Arnhem vindt plaats op vrijdag 24 januari 2025. Wees welkom op hét culturele feest van Arnhem. Het programma start om 16:00 tot duurt tot maar liefst 05:00 uur. Op meer dan 50 locaties en met meer dan 200 acts en programmaonderdelen is Uitnacht Arnhem klaar voor jouw komst!
 
Arnhem barst uit zijn voegen vanwege de overvloed aan culturele schatten die voor iedereen toegankelijk zijn. Van sprankelende kinderactiviteiten tot energieke urban vibes, betoverende klassieke muziek, meeslepende dansoptredens, adrenaline-boostende bands, gevoelig spoken word, prachtige films, prikkelende beeldende kunst, internationale topmusea, intieme singer-songwriters en nog veel meer!
 
Het beste van alles? Toegang tot dit culturele festijn is volledig gratis! Houd je agenda vrij en bereid je voor op een bruisende avond vol verrassingen, doordrenkt met kunst, cultuur en een onvergetelijke uitgaanservaring!
 
Blijf op de hoogte via onze website en socialemediakanalen. 


Het programma van Uitnacht Arnhem ‘reist’ in drie tijdsblokken door de stad: in zogenaamde bubbels concentreren de voorstellingen en acts zich in:

Bubbel 1 | omgeving Klarendal                                           16:00-20:00 uur

Bubbel 2 | Tussen Willemsplein en Spijkerkwartier     18:00-22:00 uur 

Bubbel 3 | Binnenstad                                                              20:00-00:00 uur

Nacht Bubbel | Binnenstad                                                       00:00-05:00 uur

 

 

Wij adviseren om met het openbaar vervoer naar het centrum van Arnhem te reizen. Voor gedetailleerde routebeschrijvingen met de auto, fiets, en openbaar vervoer, verwijzen we je graag naar onze interactieve plattegrond. 

De afstand tusen de verschillende bubbels varieert doorgaans tussen 3 en 12 minuten lopen.

Houd er rekening mee dat de afstand tussen Bubbel 1 en Bubbel 3 ongeveer 30 minuten lopen is.

ElskeNissen_DSC04040.jpg

Tijdens Uitnacht Arnhem zullen er gedurende het evenement op verschillende locaties foto- en/of video-opnamen gemaakt worden. Deze beelden worden gebruikt als ondersteuning voor subsidieaanvragen, persverzoeken en voor toekomstig (online) promotiemateriaal.

In alle openbare ruimtes en op openbare wegen waar het evenement plaatsvindt, gelden de gebruikelijke privacyrechten in relatie tot de vrijheid van informatievergaring. Als je tijdens het
evenement, door de organisatie, wordt gefotografeerd of gefilmd en liever niet herkenbaar in beeld wilt zijn, laat het ons dan weten. We zullen, indien mogelijk, rekening houden met jouw 
wensen.

Commercial Event Instagram Post in Black and White Neon Pink Bold Gradient Style (Facebook

Uitnacht Arnhem is een initiatief van Cultuur Netwerk Arnhem waarvan de grootste culturele instellingen van de stad lid zijn. De speciaal opgerichte stichting Culturele Evenementen Arnhem organiseert het evenement. 
Uitnacht Arnhem komt tot stand door bijdragen van de deelnemende kunstenaars, organisaties, instellingen én Gemeente Arnhem, Ondernemersfonds Arnhem, Citymarketing Arnhem, Platform binnenstad Arnhem en Vrienden van theater.

bottom of page