top of page

INFORMATIE

Uitnacht Arnhem vindt plaats op vrijdag 26 januari 2024 van 16:00-05:00 uur.

Iedereen kan de cultuur die Arnhem rijk is meemaken en er is voor elk wat wils: van kinderprogramma tot urban, klassieke muziek, dans, snoeiharde bands, gevoelig spoken word, prachtige films, beeldende kunst, singer-songwriters en nog veel meer! Alles is gratis te bezoeken en je hoeft - op een uitzondering na - nergens te reserveren. We nodigen je uit om Uitnacht Arnhem te bezoeken en te genieten van een avond vol voorstellingen en ontmoetingen.

PROGRAMMA
Het programma van Uitnacht Arnhem ‘reist’ in drie tijdsblokken door de stad: in zogenaamde festivalbubbels concentreren de voorstellingen en acts zich van 16:00-19:00 uur in Klarendal, van 18:00-21:00 uur in de omgeving van Musis en vervolgens van 20:00-23:00 uur in het centrum tussen de Walburgiskerk en Rozet. Tot slot zijn er eindfeesten in Luxor Live, Willemeen en Café Bosch. Tussen 23:00 en 23:45 uur zal in Luxor Live de uitreiking van de Cultuurprijs Arnhem plaatsvinden met verschillende optredens en acts.
 

VERVOER

Om naar Arnhem te komen raden wij aan met het openbaar vervoer te komen. Voor routes met auto en fiets en tijden van openbaar vervoer kun je via onze plattegrond op de locatie waar je naar toe wilt klikken. Google maps helpt je dan verder.
Binnen een festivalbubbel is de gemiddelde afstand tussen locaties zo’n 3 minuten lopen en de 
verste ongeveer 12 minuten lopen.
De verste locaties tussen bubbel 1 en 3 zijn ongeveer een half uurtje lopen.

 

Uitnacht Arnhem is een initiatief van Cultuur Netwerk Arnhem waarvan de grootste culturele instellingen van de stad lid zijn. De speciaal opgerichte stichting Culturele Evenementen Arnhem organiseert het evenement. 
Uitnacht Arnhem komt tot stand door bijdragen van de deelnemende kunstenaars, organisaties, instellingen én Gemeente Arnhem, Ondernemersfonds Arnhem, Citymarketing Arnhem, Platform binnenstad Arnhem en Vrienden van theater.

bottom of page