top of page
 • Wat is Uitnacht Arnhem?
  Uitnacht Arnhem is hét culturele feest van Arnhem. Het is een initiatief van Cultuur Netwerk Arnhem waarvan de grootste culturele instellingen van de stad lid zijn. Het is een evenement waarbij ruim 100 culturele partijen een cultureel aanbod aan het publiek laten zien en vindt aankomende editie plaats op vrijdag 24 januari 2025.
 • Waar is Uitnacht Arnhem?
  Het programma van Uitnacht Arnhem verschuift in drie tijdsblokken door de stad: in zogenaamde bubbels concentreren de voorstellingen en acts zich in Klarendal (16.00-20.00 uur), Omgeving Jansbuitensingel (18.00-22.00 uur) en in de Binnenstad (20.00-00.00 uur).
 • Is Uitnacht Arnhem gratis?
  Uitnacht Arnhem is gratis voor alle bezoekers. De voorstellingen en acts zijn gratis te bezoeken maar locaties kunnen vol zijn. Wil je iets graag zien? Zorg dan dat je op tijd bent.
 • Vanaf welke leeftijd is Uitnacht Arnhem te bezoeken?
  Er is geen minimale leeftijd om de Uitnacht Arnhem te bezoeken. Wel is er een speciaal programma dat gericht is op kinderen en jongeren. Bekijk hiervoor het programma op de website.
 • Is Uitnacht Arnhem goed toegankelijk voor mindervaliden?
  Uitnacht Arnhem is toegankelijk voor een zeer brede doelgroep. Minder mobiele bezoekers zijn welkom op alle locaties. In het programma staat bij elk onderdeel aangeven of de locatie volledig of beperkt toegankelijk is.
 • Wat is er te zien tijdens Uitnacht Arnhem?
  Arnhem heeft een schat aan culturele ervaringen te bieden voor iedereen. Ruim 100 culturele partners nemen deel aan Uitnacht Arnhem. Ontdek wat Arnhem te bieden heeft, van kinderprogramma's tot urban vibes, klassieke muziek, dans, snoeiharde bands, gevoelig spoken word, prachtige films, beeldende kunst, musea, singer-songwriters en nog veel meer!
 • Waar is het programma te bekijken?
  Het volledige programma is voorafgaand aan Uitnacht Arnhem te bekijken op de website. Tijdens het evenement is het programma ook te lezen in de programmaboekjes die worden uitgedeeld bij de verschillende locaties.
 • Waar kan ik meer informatie over het programma vinden?
  In de binnenstad staan er informatiebalies waar je terecht kunt, bekijk de plattegrond voor de exacte plekken van de balies. Medewerkers van de verschillende locaties waar Uitnacht Arnhem plaatsvindt dragen een paars keycord, deze mag je uiteraard ook benaderen.
 • Kan er voor een voorstelling een reservering worden gemaakt?
  Helaas, we bieden alle bezoekers de kans om de gratis acts, performances en voorstellingen te bezoeken. Daarom kunnen er geen reserveringen worden gemaakt. Wil je iets graag zien? Zorg dan dat je ruim voor de starttijd aanwezig bent.
 • Zijn alle evenementen op één avond te bezoeken?
  Er vinden meerdere voorstellingen en acts tegelijkertijd plaats, daarom is het niet mogelijk om alles te zien. Om bezoekers toch zoveel mogelijk te laten zien verschuift het programma (met tijdsblokken) langzaam vanuit Klarendal, richting Omgeving Jansbuitensingel en de Binnenstad. Uitnacht Arnhem wordt afgesloten bij verschillende horecagelegenheden in de stad, waaronder het (gratis) eindfeest bij Luxor Live.
 • Hoe kom ik naar Uitnacht Arnhem?
  Het advies is om deze avond met het openbaar vervoer naar het centrum van Arnhem te reizen. Raadpleeg www.9292ov.nl of een andere reisplanner voor jouw beste reisadvies. Ook fietsen is een prima optie. In de binnenstad zijn verschillende parkeerplaatsen voor fietsen, dicht bij de verschillende locaties waar het evenement plaatsvindt. Kom je met de auto? Parkeer in één van de parkeergarages in de omgeving. Bekijk de parkeergarages op de website van Gemeente Arnhem.
 • Is er horeca aanwezig tijdens Uitnacht Arnhem?
  Naast de horecaondernemers in Klarendal, omgeving Jansbuitensingel en de binnenstad zijn er dit jaar ook een aantal Foodtrucks op het evenement aanwezig. Deze staan op het Audrey Hepburnplein (voor Focus Filmtheater) en op het Velperplein (voor Musis Sacrum).
 • Heeft Uitnacht Arnhem nog tips voor mijn bezoek?
  Bekijk de weersverwachting voorafgaand aan Uitnacht Arnhem, breng indien nodig lekkere warme kleding of een paraplu mee. Wil je een speciale voorstelling of act bijzonder graag zien? Zorg dan dat je op tijd bij de locatie bent. Neem zoveel mogelijk buren, vrienden, familie en bekenden mee zodat we samen een cultureel succes van Uitnacht Arnhem kunnen maken! Vergeet ons niet te volgen op sociale media voor de meest actuele informatie en inspirerende foto's en video's.
Commercial Event Instagram Post in Black and White Neon Pink Bold Gradient Style (Facebook
bottom of page