top of page
I am The Joker persfoto 2.jpg
I am The Joker portret Fee Aaij 2.jpg
I am The Joker persfoto 2_edited.jpg

Caps Locks x UITNACHT

Klarendalseweg 1, 6822 GA Arnhem

18:00

Concert

19:00

Concert

Piano-soloconcert door Fee Aaij in shop x gallery CAPS LOCK, Uitnacht Arnhem 2024

 

Fee Aaij (19) is een Arnhemse jazzpianiste en componiste met een ijverig verlangen naar vernieuwing.

Laat je meenemen door sprekende thema’s en expressieve improvisaties.

Haar eigenzinnige projecten kenmerken zich door de nadruk op conceptualisme en individualiteit. Ter gelegenheid van Uitnacht 2024 speelt Fee op 26 januari twee keer 30 minuten een piano-soloconcert in de shop x gallery CAPS LOCK. De jonge pianiste presenteert een aantal nummers van haar aanstaande debuutalbum ‘I am

The Joker’. Om het passend te maken voor de knusse en inKeme seLng van CAPS LOCK speelt Fee deze nacht solo. Het zal er zonder haar vaste ‘Qwartet’ wat zachter maar desondanks niet minder sterk aan toe gaan! 'I am The Joker' combineert modale jazz, barok en punk. Maak kennis met JOKERJAZZ!

Stel je voor: J.S. Bach, Radiohead, Thelonious Monk, McCoy Tyner, Brad Mehldau en, natuurlijk, David Bowie lopen elkaar in een middeleeuws kasteel, midden in de nacht, tegen het lijf. De figuren zijn verdwaald en nemen plaats aan een lange tafel. Ze beginnen elkaar fabels te vertellen, maar er klopt iets niet. Elk verhaal concludeert op mysterieuze wijze steeds weer hetzelfde: een gedaante, een aanwezigheid, die iedereen kent, maar nooit heeft ontmoet.

Van een afstand gadeslaand, lacht de Joker stilletjes. Het is tijd...

IMG_4751 (1).jpeg

Ik geloof dat schoonheid een levensbehoefte is. We richten onze huizen, tuinen, onze straten en steden, onze levens in met dingen die we mooi vinden. CAPS LOCK is een winkel waarin ik vanuit mijn eigen expertise een bijdrage lever aan deze levensbehoefte. In de overlap tussen galerie en conceptstore ontstaat een winkeltje dat enerzijds ruimte biedt aan lokale creatieve ondernemers en anderzijds bezoekers ontvangt met bevlieging en kennis van zaken. Zo ontstaat een plek waar kunstenaar en liefhebber elkaar ontmoeten.

bottom of page