top of page
Emma Belle Meulenbroek.jpg
Amelie de vries.jpg
Frankie Julis.jpg

ELSIEN GRINGHUIS

Klarendalseweg 182, 6822 GJ Arnhem

18:30

Poëzievoorstelling

19:30

Poëzievoorstelling

In deze performance, gecreëerd door drie enthousiaste studenten creative writing, 

vloeit alle gesproken tekst in de ruimte als een rivier van poëzie. De ruimte wordt doordrenkt met experimentele taal en roerende muziek, waarin de kunstenaars onderzoeken wat poëzie allemaal kan zijn, terwijl ze proberen met hun teksten de grenzen van verbeelding te verkennen. Mis deze intrigerende voorstelling niet en dompel jezelf onder in de diepten van literaire expressie.

 

Emma Belle Meulenbroek (zij/haar) dicht en opent. Schrijft en spreekt. Over kleine dingen en  grote mensen. Ze probeert in de details lagen te vinden en uit te pluizen wat woorden doen met de dichotomie van de binnenwereld en buitenwereld.

 

Frankie Julis is de artiestennaam van Suus Ankersmit (die/hun). Frankie is muzikant, schrijver en kunstwezen, die je meeneemt in de feiten en fabels van toen die later schipper, troubadour en ballonvaarder was. In diens muzikale ontdekkingsreis laat Frankie zich inspireren door de chaotische combinatie van o.a. Tom Waits, Spinvis en The beatles.

 

Amelie de Vries (zij/haar) is schrijfster en vergeet dat soms, waardoor  haar eigen gedichten vaak een verrassingspakketje voor haar zijn. Ze leest dichtbundels van voor naar achter in plaats van door elkaar, stelt graag grote vragen maar beantwoordt ze minder graag, en eet peren met hun schil.

ElsienGringhuis3.jpg

Studio Elsien Gringhuis is een high-end, duurzaam modelabel. Tijdloos, clean, chique en minimalistisch met innovatieve details. Alles wordt 100% lokaal gemaakt in haar eigen studio aan de Klarendalseweg 182, Arnhem. Beleef stijl en duurzaamheid tijdens de UITnacht 2024

bottom of page