top of page
Effie_Anna 1.jpg
KJO.jpg
johnkraan.jpg

Huis van Puck

Kazerneplein 10-1, 6822 ET Arnhem

17:00

KJO

17:30

John Kraan

17:45 

Roos Vervelde

18:00

KJO

18:30

John Kraan

18:45

Roos Vervelde

19:00

KJO

Klarendal Jazzorkest

KJO bestaat uit een uniek en verfrissend samenraapsel van professionals, semi-professionals, ambitieuze liefhebbers en ArteZ-(conservatorium)talenten. Kenmerkend is de leeftijdsopbouw: in KJO spelen zowel twintigers als zestigers. Zij hebben een gezamenlijke missie: de big bandtraditie levend houden en voor de actuele uitingen van deze jazzcultuur een nieuw publiek aanboren.

Het repertoire is breed en gevarieerd. Naast ambitieuze composities van Bob Mintzer, Thad Jones en Bert Joris speelt KJO klassiekers in de soepele swingtraditie van Count Basie en arrangeur Sammy Nestico. Moderne, bebop-georiënteerde jazz wordt afgewisseld met aangrijpende ballads. Tijdens twee of drie kernachtige sets maakt het publiek kennis met een springlevend orkest in ontwikkeling.

Afgelopen jaar is KJO begonnen met een nieuwe serie ‘Young Talents’ waarin jonge studenten van de muziekopleiding van ArtEZ de mogelijkheid krijgen om met een complete bigband op te treden. Voor de tweede editie van ‘Young Talents’ is de conservatoriumstudent Effie Anna gevraagd.


 

Roos Vervelde
Roos Vervelde (1998) groeide op in Velp en bloeide vervolgens op tijdens haar studententijd in Amsterdam. Geen zorgen; ondanks haar jeugdigheid staat ze bekend om haar oude ziel. Ze drijft vaak de spot met haar eigen generatie en spaart daarbij zeker ook haarzelf niet. Ze stond in de finale van de Comedy Talent Award in februari 2023 en is onderdeel van de Huisgenoten van het Utrechtse Comedyhuis. Ze heeft een sprintende start gemaakt als stand-up comedian, en ondanks de status van haar fysieke conditie, is ze van plan om dat sprintje nog even door te trekken.

Instagram account: @roozzel
Comedyhuis website: https://comedyhuis.nl/comedian/roos-vervelde/


 

John Kraan

John studeerde tuinbouw in Wageningen.  In het dagelijks leven is hij plantenveredelaar die Hortensia kruist om ze mooier beter en sterker te maken. Het is een eenzaam beroep dus John zocht naar iets waarbij hij kon zich kon uiten.  Toen hij een cursus cabaret deed, had hij zijn uitlaatklep gevonden.  In 2020 stond hij in de finale van Puck Talent Cabaret. Nu is hij terug met een nieuw programma.

De voorstelling van John heet ”Meer lost dat vast” en gaat over mensen met psychische problemen. John laat het publiek met verschillende mensen kennis maken. Wie is gek en wie is normaal en wie bepaalt dat?

uitnachtpuck.jpg

Huis van Puck is hét centrum voor podiumkunsten in Gelderland. Wij verhuren een theaterzaal, café en repetitieruimtes, organiseren voorstellingen en evenementen en bieden cursussen aan. Ook kun je bij ons de driejarige opleiding Theaterregisseur volgen. Bij Huis van Puck krijgt iedereen met een passie voor podiumkunsten de ruimte zijn talent te ontplooien en een mooie tijd te beleven.

bottom of page