top of page
KM-02.jpg
foto1.jpeg

Korenmarkt
 

foto 2.jpeg

Korenmarkt 42, 6811 GW Arnhem

Korenmarkt

Dit jaar is er een opwindende nieuwe toevoeging aan de Uitnacht Arnhem: de Korenmarkt, een levendig plein dat doorgaans synoniem staat voor het bruisende nachtleven, opent zijn deuren voor een kunstzinnige transformatie. In samenwerking met de Uitnacht brengt de Korenmarkt een frisse dynamiek met kunstzinnige activiteiten naar dit geliefde uitgaansgebied.

Diverse locaties op de Korenmarkt zullen deelnemen aan dit kunstzinnige initiatief. Onder andere Flor Fina en 5th Avenue zullen een podium bieden aan verschillende creatieve uitingen. Bezoekers kunnen een unieke kijk krijgen op kunst in een setting die doorgaans bekend staat om zijn levendige nachtelijke sfeer.

De Korenmarkt zal dit jaar een geheel nieuwe dimensie aan de Uitnacht toevoegen, waardoor bezoekers een unieke gelegenheid krijgen om het nachtleven te combineren met een dosis culturele verrijking.

foto1.jpeg

De Korenmarkt is een plein in het centrum van Arnhem, hoofdstad van de Nederlandse provincie Gelderland.
De Korenmarkt behoort door de vele horecagelegenheden en terrasjes tot de bekendste uitgaansgebieden in Arnhem en biedt plaats aan verschillende evenementen. Met Koningsdag en Hemelvaart vinden op de Korenmarkt evenementen plaats. De Gelderse hoofdstad behoort tot de populairste steden van Nederland voor Koningsdag festiviteiten.

bottom of page