top of page
de vloer topklas dans.jpeg
de vloer topklas dans.jpeg
de vloer topklas dans.jpeg

De Vloer, Kortestraat 27

Kortestraat 27, 6811 EP Arnhem

20:00 

Little Shop Of Horrors

(10 min)

 

20:45

Little Shop Of Horrors

(10 min)

 

21.30 

Disco Party, TOPklas dans Jongeren (4 min)

 

21.35

Musical Highlights (12 min)

We rollen hier onze dans- theater- en musicalvloer uit!

Tijdens de Uitnacht 2024 kunnen jullie een kijkje nemen, en genieten van dans- en musical optredens, verzorgd door de musicalproductiegroep van Stingting T.O.P Arnhem, onze TOPklas dans jongeren en de Musical Highlights volwassenen.

Kom gezellig langs en get inspired!


 

Little Shop of Horrors 
20:00 & 20:45 |10 minuten
 | Prikkelniveau 2

 

Chaos, liefde en een buitenaardse plant die zich voedt met bloed. Dat is Little Shop of Horrors! Deze absurde musical is 6 en 7 april te zien in Theater de Leeuw in Arnhem.
Little Shop of Horrors is een bloederige komedie, met muziek van Alan Menken en teksten van Howard Ashman. Dit was de eerste musical van dit duo, dat later de liedjes zou schrijven voor onder andere de Disney-films ‘Aladdin’ en ‘The Little Mermaid’.

 

Musical Highlights

21.35 | 12 minuten | Prikkelniveau 3

 

Jaarlijks maken de Musical Highlights een eigen voorstelling boordevol muziek uit verschillende musicals. Op de UITnacht geven zij een voorproefje van hun nieuwe voorstelling 'Follies', met muziek uit onder andere Hamilton, Fiddler on the Roof en Frozen. 'Follies' is op 28 en 29 juni te zien in Theater de Leeuw.

In 'Follies' komt een groep oude showgirls na jaren van afwezigheid weer terug in het theater waar ze hun jongere jaren hebben doorgebracht. Daar komen geheimen boven water, oude liefdes vlammen op en de skeletten vallen uit de kast.

 

Disco Party, TOPklas dans Jongeren

21.30 | 4 minuten | Prikkelniveau 2

Voor getalenteerde dansers is er de mogelijkheid om hun talent verder te ontwikkelen en om te dansen op een hoger niveau. In de TOPklas wordt gericht gewerkt aan de ontwikkeling van de danstechniek binnen de verschillende dansstijlen en ook aan het leren performen als danser. 

Deze choreografie is een onderdeel van de TOPklas eindvoorstelling, deze zal plaatsvinden op 22 en 23 juni 2024 in Theater de Leeuw. Het thema van de voorstelling is ‘Muziek’.

web-home.webp

De Vloer, school voor podiumkunsten, is de plaats in Arnhem voor dans, zang en spel. De Vloer biedt podiumkunsten voor jong en oud, zodat iedereen zijn talenten kan ontwikkelen en op het podium kan tonen. De Vloer is een bruisende organisatie met een sterk sociaal fundament.
De Vloer, school voor iedereen!

 

De Kortestraat 27 is een verzamelpand i.s.m. Gallery Nick Twaalfhoven (beeldende kunst), Mediadrop (media) en HERITAGE (antiques, vintage & design).

De Vloer zit gevestigd op de 1e etage waar we een kantoor, huiskamer en multifunctionele studio gecreëerd hebben.

bottom of page