top of page
Arnhemse UITnacht 1 (002).jpg
Jade Doe.jpg
Dysfunction.jpg

Luxor Live

Willemsplein 10, 6811 KB Arnhem

23:45 | Grote zaal

Opening Nachtbubbel

00:00 - 05:00 | Grote zaal

Stille Nacht

00:30 | Bovenzaal 

Jade Doe

01:15 | Bovenzaal 

Disfunction

02:00 | Bovenzaal 

Jade Doe

02:45 | Bovenzaal 

Disfunction

Ook in Luxor Live kan je terecht tijdens de Uitnacht Arnhem. In de grote zaal zal de winnaar van de Cultuurprijs Arnhem 2024 worden gehuldigd tijdens de opening van de Nachtbubbel en kan je tot laat dansen bij de Stille nacht – Silent Disco! In de bovenzaal vindt je twee fijne elektronische live acts!

 

STILLE NACHT - SILENT DISCO

Grote Zaal | 00:00 uur

 

Met Stille Nacht toveren we de grote zaal van Luxor Live weer om tot een Silent Disco paradijs! Tijdens de Uitnacht krijg je een fijn voorproefje van wat je regelmatig muzikaal kan verwachten bij het nachtprogramma van Luxor Live. Tune in op één van de drie kanalen en dans mee op de muziek die jij het lekkerst vindt. Van r&b en hiphop naar guilty pleasures, gewone hitjes, disco en house. Jij bepaalt zelf wat je wil horen!

Kanaal rood: Pana (r&b, hiphop, dirty house, favela funk)

Kanaal groen: Stiekem Dansen (gewoon lekker dansen)

Kanaal blauw: Disco, house

 

JADE DOE

Bovenzaal | 00:30 uur + 02:00 uur

 

Vertaald uit het Engels is de definitie van Jane Doe ‘Een hypothetische gemiddelde vrouw’. Dit is hoe de artiest Jade Doe aan haar naam komt! Haar teksten zijn herkenbaar voor de gemiddelde vrouw en interessant voor iedereen die wel eens de neiging heeft om iemands dagboek te lezen. De muziek is te omschrijven als alternatieve r&b/hiphop met een vleugje indie.
 

DISFUNCTION

Bovenzaal | 01:15 uur + 02:45 uur

 

De band Disfunction maakt spannende muziek met drums, bas, saxofoon en (te) gekke elektronische sounds. Het resultaat  doet soms denken aan artiesten als Donny McCaslin, Echt! en Waldo’s Gift. Nicolas Kyriakides, Jerom van der Laar Wijen en Norbert Lensink proberen je van je sokken te blazen en ondertussen cool te blijven.

Arnhem_-_Luxor.jpg

Luxor live is het popodium van Arnhem met een grote en een kleine zaal gevestigd in het bijzonder mooie monumentale pand gelegen aan Willemsplein 10 in Arnhem. Bij Luxor Live vindt een groot aantal (pop)concerten en dansfeesten per jaar plaats. Het unieke pand maakt het een van de mooiste poppodia van het land!

bottom of page