top of page
Frank Buytendijk_edited.jpg
Devin Hillenius Fotograaf - LAPictures.jpg
Paul London 2.jpg
Maikmicliggend.jpeg

Posttheater

Rosendaalsestraat 27, 6824 CA Arnhem

16:00-20:00

Mini open mic

16:00

Frank Buytendijk

Paul London

16:30

Maaike Dirkje Hop

Devin Hillenius

17:00u

Paul London

Frank Buytendijk

 

17:30u

Devin Hillenius

Maaike Dirkje Hop

 

18:00

Frank Buytendijk

Paul London

18:30

Maaike Dirkje Hop

Devin Hillenius

Klarendal Lacht (tijdens de Uitnacht)

Het Posttheater staat in de namiddag van vrijdag 26 januari 2024 geheel in het teken van de Uitnacht Arnhem! 

Start jouw vrijdagmiddagborrel in de Foyer van het Posttheater!

In de eerste Bubbel tussen 16:00 en 20:00 uur is er Klarendal Lacht. Stand-up in de sfeervolle Foyer van het Posttheater. In een café-theater setting tonen vier fantastische comedians hun skills in roulerende blokken van 20 minuten. 

De sfeer is informeel, de grappen zijn scherp en de namiddag belooft onvergetelijk te worden. Kom langs, laat de stress van de week achter je en ga al lachend Uitnacht Arnhem in!

 

Mini Open Mic
Ben jij de leukste thuis? Een jonge comedian in de dop?  Voor de allerkleinsten met de grootste grappen is er een Mini Open Mic in onze knusse Kleine Zaal tussen 16:00 tot 18:00 uur.

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar oud en barst je van de hilarische verhalen? Grijp je kans, pak die microfoon en laat je talent schitteren in de schijnwerpers! Aanmelden is niet nodig - gewoon binnenlopen en je beste grappen laten horen aan een publiek vol lachende gezichten.

En vergeet natuurlijk niet om na je glansrijke optreden een foto te maken met jouw bewonderaars uit het publiek. Wie weet ben jij wel de toekomstige Jochem Myjer!

Dus ouders, opa's, oma's en alle andere fans, kom langs en geniet van een middag vol onverwachte grappige momenten.

 

De comedians


Frank Buytendijk
Hij ziet er zo aardig uit, maar pas op, hij slaat genadeloos toe. Vooral zichzelf spaart hij niet. Waar de meeste vijftigers besluiten op de motor te klimmen, klom Frank het stand up podium op, om zijn eigen visie op het leven te delen. Of het nou in New York, Tokyo, Dinxperlo, of Utrecht is. Overdag is hij futurist, 's avond in de spotlights zoekt hij zijn thema's dichter bij huis. Maar begrijpt hij de moderne wereld nou wel of niet?
 

Paul London
Paul is een verhalenverteller met scherpe observaties en soms een rauw randje en in de eerste plaats vader en groot fan van het gezinsleven. Hij houdt niet van bullshit, denkt over alles teveel na en heeft teveel hobby's.

Ouder wordt vindt Paul maar niks, want behalve korting krijgen bij de kapper heeft hij ook steeds minder tijd voor nieuwe hobby's. Hij tekent, schildert, drumt, speelt gitaar, naait zijn eigen petjes, schrijft, kookt en is bovenal heel erg grappig.  Paul is te zien geweest bij onder andere de East Side Comedy Night, International Comedy Festival Rotterdam, Boiler Room Comedy, Courthouse Comedy, Holy Moly Breda, Utrecht International Comedy Festival en is één van de vaste MC's bij The Comedy Embassy in het Comedy Café Amsterdam.

 

Paul London is begonnen met stand up comedy in Nieuw Zeeland. Binnen enkele maanden stond hij in de finale van een landelijke stand up competitie en in zijn eerste jaar had hij meteen een uitverkochte dubbelshow op het New Zealand Comedy Festival, samen met Brent McGuinness, genaamd “Comfort Snail”. Na een jaar Nieuw Zeeuwse podia, is hij via Zuid-Amerika weer terug naar Nederland gekomen en meteen met succes het podium opgeklommen.

Maaike Dirkje Hop

Maaike Dirkje Hop is ontzettend blij met deze tijd. Ze kan namelijk niks praktisch, maar tegenwoordig kom je daar goed mee weg. Ze is hevig geïntrigeerd door fenomenen als powervrouwen, in je kracht staan en influencers die anderen ervan proberen te overtuigen dat je 10.000 K per maand kunt genereren zolang je maar in jezelf gelooft. En door iedereen die zichzelf moreel superieur voelt door de aanschaf van een warmtepomp.

 Maaike begon in 2021 met cabaret en won in 2022 de publieksprijs van het cabaretfestival Griffioen De Stoep.

 

Devin Hillenius

Devin Hillenius (1997) is een aanstormend cabarettalent en afgestudeerd acteur. In zijn comedy bekijkt hij het dagelijkse leven net even op een andere manier. Zijn kritische blik leidt vaak tot nieuwe inzichten en hilariteit. In hoog tempo neemt hij het publiek met scherpe en actuele grappen mee in zijn worsteling met de moderne maatschappij. Te zien bij o.a. Scala Amsterdam, Muze Hilversum, Club Haug en diverse theaters en kroegen.

Acteur. Devin studeert in 2022 af aan Theaterschool De Trap en is sindsdien te zien in meerdere (korte) films, series en commercials. Zo was hij het gezicht van campagnes van Lay’s, CNV en Happy Clean en had hij rolletjes in Dertigers en Ten Minste Houdbaar Tot.

Gevel Posttheater (2).jpg

Centraal in Arnhem, achter het Velperpoortstation en in het Modekwartier vind  je het nostalgische en sfeervolle Posttheater. Het programma richt zich op cabaret en stand-up comedy. Het Posttheater is hét cabaretpodium van het Oosten waar zowel bekende cabaretiers als jonge talenten graag neerstrijken. Het Posttheater biedt met zorg en liefde een plek waar het goed toeven is!
 

bottom of page