top of page
Persfoto 2 Mauro (Fotograaf Ilja Meefout).jpg
Foto Tyr ONE.jpg

ROZET

Bij Rozet kom je terecht voor de broodnodige dosis muziek, dans, theater en meer! In ons doorlopend programma zwier je al dansend tussen de boeken door, flink losgaan op de grooves van de livemuziek, je ogen uitkijken bij theater, een historische duik nemen in het Erfgoedcentrum en je oren goed laten smeren met spoken word.

Met onder andere: de hiphop based theatervoorstelling Bonding By The Beat, spoken word door Wildgewelf, de sensationele audio- en video spacetripkunstinstallatie van Deltatune, hiphopkoor TRIBE en Prime Time! waar Arnhems hiphoptalent een dikke liveshow gaat geven met liveband en onder andere Mauro, Larakay, Wynonna Stovée, Kingsta en Marwin Tyr ONE. En er is meer….
Dus je weet wat je moet doen! We starten zo net na de klok van acht.

Rozet-1.jpg

Bij Rozet kun je kennis, ideeën en inspiratie opdoen. Anderen ontmoeten en jezelf ontwikkelen en uitdagen. Voor je plezier of om vaardigheden te leren die onze snel veranderende maatschappij van ons vraagt. Samen met de Arnhemmers en organisaties ontwikkelen we culturele en educatieve activiteiten dichtbij, in de stad en in de wijken. Hierin komt de kracht van ontmoet, ontdek, ontwikkel met taal, kunst en erfgoed samen.

bottom of page