top of page
JAGOEDMAN BEELD UITNACHT (1).jpeg
JAGOEDMAN BEELD UITNACHT (1).jpeg
JAGOEDMAN BEELD UITNACHT (1).jpeg

STUDIO GEEN PROBLEEM

Klarendalseweg 134, 6822 GG Arnhem

18:30

Theatervoorstelling

19:30

Theatervoorstelling

Theatervoorstelling: JAGOEDMAN 

 

Eenzaamheid, isolatie en mentale problemen bij jonge mannen: een alsmaar uitdijend  probleem. Theatermakers Floris Rijsdam en Casper Coenegracht hebben dit allebei op hun eigen manier tot in de diepste diepten ervaren, vonden elkaar op de bodem en gingen op zoektocht: wat moet en mag een man zijn in deze tijd? Machtig. Rijk. Sterk. Daadkrachtig. Creatief. Vrouwelijk. Leidend. Zorgzaam. Beschermend. Kwetsbaar.       

Studio Geen Probleem.jpg

Heb je een probleem? GEEN PROBLEEM! We maken er samen kunst van! 

Het verhaal van Studio GEEN PROBLEEM startte vanuit de  behoefte een plek te creëren om zowel samen als autonoom kunst te maken. Na verschillende hobbels en beproevingen, bijna opgeven en weer doorgaan, besloten kunstenaars Janet & Liese  ‘het probleem’ tot kunst te verheffen.

 

Gedoneerde problemen worden in de studio, expositieruimte en winkel -gelegen op de Klarendalseweg 134- gerecycled tot kunstwerken. Deze werken -in diverse vormen & vertellingen-  geven nieuwe betekenis aan obstakels waarmee de Klarendaller wordt gefronteerd en bieden zo nieuwe perspectieven en duurzame verbindingen. 

 

Verwacht overigens géén oplossingen van Studio GEEN PROBLEEM;  daar doen zij niet aan. 

Bezoek de community in de winkel/studio/expositieruimte op vrijdag en zaterdag of zoek ze op via instagram: @studiogeenprobleem

 

Wij maken van jouw probleem ons grootste succes.

bottom of page